Gordion Oda Orkestrası Gençlik Konseri


Gordion Oda Orkestrası İstanbul ekibiyle yeni bir konser daha veriyor.

Sezonun son konserini yapacak olan orkestra bu konserinde G.B. Pergolesi'nin unutulmaz eseri olan Stabat Mater'i seslendirecek. (P.77)

Devamında J.S. Bach'ın önemli eserlerinden İki Keman Konçertosunu (BWV 1043) seslendirecek olan orkestra bu konseriyle birlikte konser sezonunu bitiriyor.

Kurucu ve Genel Sanat Yönetmeni Yiğitcan Gözoğlu'nun kuruluştan beri (6 Haziran 2022) sayısız kez söylediği gibi Gordion Oda Orkestrası Genç Türk Sanatçılarının orkestrasıdır ve her daim onlara bir sahne verebilmek adına konserler yapıp sanat hayatına devam etmektedir.

Yine bu yolda hareket ederek Pergolesi Stabat Mater'i seslendirecek 2 solistimiz de Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri (Selen Orman ve Peri Alanur) J. S. Bach Konçertoyu seslendirecek olan solistlerimiz ise Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileridir. (Isra Özgü Kapusuz ve İdil Olgar)
Tüm Istanbullu seyircimizi 7 Mayıs 2024 Günü Saat 20:00'da Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde vereceğimiz Gordion Oda Orkestrası Gençlik Konserimize bekliyoruz.
Biletlerimiz vidipass.com adresinde

Bilet almak isteyenler için bilet linkimiz:
https://vidipass.com/a/2024-065/gordion_oda_orkestrasi_-_genclik_konseri

Instagram: gordionodaorkestrasi

Şimdiden iyi seyirler dileriz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

G. B. Pergolesi Stabat Mater

Gordion Oda Orkestrası